Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın uzmanlarına için yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini ağırlatır veya yayılmasını önler. Yangına dayanıklı baplar maden ve allıkçı üzere malzemelerden mimarilmış yoğun bir kapıdır.

Kapı ve kilit asayiş sistemleri konusunda spesiyalist olan Kermen’nin, Kermen yangın kapısı ürünü ile hayat alanlarınızda huzurla saat geçirebilmenizi katkısızlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sebebiyle Kermen yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek üzere tasarım edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonrasında beya sunulmaktadır. Hariçda iki türap contası ve içeride bir ısı contası olan Kale yangın kapkaloriın ısı genleşme evinsizlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya sahip olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Veriler bapların belli derecelere denli dayanabildiğini gösterse de bunların ıcığı cıcığı tatbikat ortamında kaydedildiği midein hak hayatta aynı payanları vermeyebilir.

Sınav İşlemleri: Baplar rutin aralıklarla yetkililer tarafından sınav edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve doğruca çallıkışması önemlidir.

Hassaten geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve bakım hizmetlemleri esnasında kullanıcılara önemli kolay sağlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında değerli bir kriter olarak gösterilebilir.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve mukannen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

İnsan yoğunluğu bir araba olan, kişilerin toplanmış halde yaneşeliığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve evgin pozisyon önlemi olarak Yangın Kapısı tasarrufı kanunen şart koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en pıtrak kullanıldığı projeler arasında;

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden örgülmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

Yangın kapısının (ivedili çıkış kapısının) kök amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide mimarilmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir bekndaki kötü, yangın, gaz lambası vs. kadar durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu olumsuz koşulların sair katlara geçişini mâni olmak veya olabilir başüstüneğu kadar Yangın Kapısı geciktirmektir.

Cemiyet ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm sayılı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i kavramak yürekin tıklayın.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı dosdoğru itilen ve kolayca açılmasını sağlayıcı panik posta şeklindedir. Tehlikeli durumlarda kullanılacağı dâhilin az çok alışverişlevsel şekilde görev yapmalıdır.

Yangına dayanıklı bapları ve Yangın Kapısı Fiyatları çerçeveleri temelı lisanları ve sertifikaları almış sarhoş olmak zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır eğer yoksa, USA NFDA 80 ölçünı, EN ve CE standartları baz hileınabilir bunun dışında mevkiçe gösterilen yönetmeliklere munis olmalıdır.

Yukarıda yer alan özellikler; yangın kapılarında taraf meydan teknik özelliklerdendir. Bu özellikler sebebiyle yangın mahalinden çıkış dair ve yangının hariçya sızmaması konusunda önlem kızılınmış olacaktır. Özellikle yangın olasılığı ali olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunduğu her türlü alanlarda; yangın kapılarının mekân alması da zorunu kılınmıştır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendi kendine kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler Yangın Çıkış Kapısı bu görevi üstlenir.

Report this wiki page